miercuri, 10 noiembrie 2010

O vizita la un specialist in nutritie...

In urma cu 2 luni am participat la targul de cosmetice de la Romexpo.Acolo m-am intalnit cu o doamna care mi-a dat un cupon pentru o evaluare nutritionala si corporala gratuita.
Cum sunt preocupata de felul in care arat si mai ales de greutatea mea am zis sa ma duc pentru ca aveam niste timp de omorat.
Am ajuns la cabinetul doamnei care ma astepta, m-a primit foarte calduros si am inceput sa vorbim despre obiceiurile mele alimentare.Apoi am facut un test cu un aparat special care masoara procentul de grasime din corp, determina metabolismul bazal (mai exact cate calorii ardem in stare de repaus), necesarul zilnic de proteine si am inceput sa discutam pe aceste rezultate.
Desi stiam ca IMC-ul meu (indicele de masa corporal) este unul mic (18,5) deci nu sunt o persoana grasa, am avut surpriza neplacuta sa descopar ca procentul de grasime din corp era mult peste limitele normale mai exact sunt o grasuta intr-un corp de slaba.Este foarte important sa stim acest lucru ca sa putem corecta.Doamna Florenta mi-a spus cum sa corectez si am aflat foarte multe lucruri interesante (se pare ca nu ard multe calorii ci intr-un ritm mediu).
Recomand aceasta analiza pentru ca asa putem sti exact ce sa mancam si cat sa mancam si ce anume este gresit in rutina noastra alimentara si putem sa ne stabilim necesarul zilnic de calorii ca sa nu ne ingrasam.Per total a fost o analiza foarte folositoare din punctul meu de vedere.
Daca doriti si voi sa participati la o astfel de analiza, dati un semn.
Stay beautiful!

2 comentarii:

  1. Heheh, tu te-ai dus, eu am ramas cu cuponul:))
    F ciudat rezultatul testului, insa!Daca si tu esti grasuta, mi-e mila de altele:d

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-i nimic, cand doresti poti sa mergi si tu.pupici

    RăspundețiȘtergere