marți, 29 martie 2011

Produsele de machiaj preferate!

Dragele mele,

Pt ca azi, 29 Martie, este ziua mea, m-am gandit sa pun o postare despre produsele mele preferate de machiaj cu argumentele necesare.
Make-up Award Winners:

1.Fondul de ten: Preferatul meu este Revlon Colorstay deoarece acopera foarte bine, dureaza mult pe piele  si nu incarca tenul. Next on my wishlist sunt fondurile de ten pentru aerograf de la Atelier care se pot aplica si cu pensula, nu este nevoie de aerograf.
2.Concealer: Nu pot sa zic ca am un concealer preferat, as zice ca cel cremos de la Atelier are cea mai buna acoperire insa prefer unul mai light si de aceea folosesc Mac Moisture Select.
3.Baza de machiaj preferata pana acum este cea de la Sephora, cu silicon.
4.Primerul de ochi preferat este fara doar si poate URBAN DECAY PRIMER POTION. Urmeaza sa incerc si primerul de la Artdeco.Pe cel de la Radiant l-am incercat, sa zicem ca este ok, merge.
5.Creioanele de ochi preferate: Pentru semiconjunctiva si conturarea ochiilor: Urban Decay 24/7 pentru ca este foarte rezistent. Pentru tehnica creionului este Colors of nature sau Couleurs de la nature, este super moale si usor de estompat. Cu aceste creioane lucreaza si Svetlana-Beauty Art Studio si Renata Abdullaeva.
6.Rujul preferat: Rujul meu preferat este in nuanta Russian Red de la MAC.
7.Glossul preferat: Glossurile preferate sunt de la Lancome si de la Benefit, nu am o nuanta preferata,toate imi plac prin calitatea lor.
8.Rimelul preferat: Rimelurile mele preferate sunt Glam Eyes de la Rimmel si as zice si Volumissime de la L'Oreal, chiar da volum genelor mele.Pentru cliente folosesc de obicei Diorshow Waterproof!
9.Fardurile de pleoape preferate: Castigator la puncte-Atelier.Ador paletele de 5 farduri de la Atelier maquillage.
10.Pigmentii preferati: Atelier-varianta PP, pentru variantele cu sclipici mai astept sa vad si altele.Radiant are unele ok.
11.Pudra preferata: Maybelline-Dream Matte Powder-matifiaza super bine!!!Si Clinique Loose Powder merita incercata.
12.Creionul de buze preferat-Peggy Sage-varianta neagra,dureaza pe buze foarte mult timp si este disponibil in multe nuante care mai de care mai frumoase.
13.Bronzer-ul preferat: Benefit Dallas Bronzer.Dar de cele mai multe ori folosesc un fard de pleoape neutru care sa nu aiba nuante portocalii.

Nu pot uita de acuarele pe care le iau numai de la Atelier.

Stay beautiful!Va taguiesc si pe voi sa alcatuiti o astfel de lista!

4 comentarii: