miercuri, 30 martie 2011

Make-up artisti de la care putem invata!

Astazi o sa scriu despre make-up artisti in adevartul sens al cuvantului, de la care putem invata aceasta arta sau ne putem inspira.
Prima este Svetlana sau Beauty Art Studio de pe youtube, un make-up artist care intruchipeaza perfect ambitia, daruirea, perseverenta si scoala de machiaj rusa.Daca urmarim atent primele ei tutoriale pe YT putem observa cat a "crescut" acesta persoana. Bravo Sveta, pentru mine esti un model. De la concursuri castigate in Ucraina la profesorat si propriul sau atelier de machiaj.Este fantastic!
Aici un link catre blogul ei, foarte interesant pentru pasionatele de machiaj: http://nireyna.livejournal.com/



A doua ar fi Maria, (Apropo makeup fiind canalul ei de pe Youtube) unde puteti sa invatati tehnica creionului, foarte bine explicata.Din pacate, Maria nu prea mai activeaza pe Youtube...

Al treilea care ma inspira ar fi Vadim Andreev- http://www.vadimandreev.ru/ -las machiajele sale sa vorbesca de la sine.


A patra ar fi Helene Quille de la Atelier makeup Paris-un make-up artist desavarsit.Puteti sa o vedeti in actiune pe YT-ateliermaquillage.


Mentionez ca aceasta este o lista, nu un top! :)

Cam acestia ar fi de mentionat, oameni cu adevarat valorosi, care ne permit sa invatam de la ei si nu altii care se dau mari formatori dar nu au nici un fel de marinimie in a dezvalui ce stiu sa faca, acesti pseudomake-up artisti care se uita cu invidie la cei care sunt cu adevarat valorosi (vezi cei mentionati anterior).

Stay beautiful!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu